Over Interieurlakkerij.nl

Interieurlakkerij.nl

Interieurlakkerij.nl is ontstaan uit ‘Ravenstein Company’. Van oudsher maakten we al meubels op maat. Inbouwkasten, balies, winkelinterieurs, keukens, tv-meubels, grote vergadertafels, je kunt het zo gek niet bedenken.

Deze meubels maakten we volledig in onze eigen fabriek. Met onze liefde voor het bewerken van hout, technisch inzicht en oplossingsgerichtheid, toverden we panelen of materialen om tot de prachtigste meubels met een verfijnde afwerking.

De bewerkingen gebeuren in onze werkplaatsen. Voor het superstrak en snel afwerken van de meubels, maken we gebruik van de spuiterij, droogruimte, werkruimte en diverse lakstraten. 

Interieurlakkerij.nl is onderdeel van de PF-group. Het grote voordeel daarvan is dat we veel meters maken, waardoor we meubels en andere voorwerpen voor jou kunnen spuiten en afwerken tegen voor een scherpe prijs.

Bij Interieurlakkerij.nl houden we afwisseling. We maken graag unieke items en hebben een hart voor het milieu. Daar houden we bij de inkoop van materialen rekening mee. Maar meubels een tweede leven geven, dat maakt pas echt een verschil. Het mooiste is dat het meubelstuk of voorwerp na onze professionele afwerking, vaak nog mooier is dan nieuw.

 

 

Interieurlakkerij Ravenstein - Spuiterij bij Wijchen

Interieurlakkerij.nl in Ravenstein

Interieurlakkerij.nl vindtje op de Hammen 6 in Ravenstein.
Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact op!

T: +31 088 3435077
E: info@interieurlakkerij.nl

Een impressie van Interieurlakkerij.nl

 

Offerte aanvragen

Wat mogen we voor jou de perfecte finish geven?